Meer dan alleen een tuin

UPDATE VOORJAAR 2021
Pluk&Plenty is een sociale werkplaats, waar vrijwilligers en deelnemers aan het dagbestedingsproject Natuurlijk Werken elkaar vinden in een bijzondere samenwerking. Ieder jaar is het opnieuw kijken wat we als aanbod kunnen inzetten. Je kunt je altijd aanmelden als vrijwilliger, want als we meer mensen hebben die willen meedoen, kunnen we vaker open zijn.

Pluk&Plenty biedt mensen vanuit de dagbesteding en vrijwilligers de mogelijkheid zich te ontwikkelen en werkervaring op te doen in de verschillende kwaliteiten die men te bieden heeft.

PROGRAMMA 2021

Vanaf mei is ons winkeltje iedere maand geopend op zondag van 13-17 uur. Kijk op onze facebookpagina naar de zondagen dat we open zijn!

Open dag;  zondag 22 september in samenwerking met de Naturentuin.

  • Achter Klooster Nieuwkerk bevindt zich de Naturentuin van Anneke Scholte. Deze tuin is op diverse dagen geopend, soms ook op zondag, dus een bezoek aan deze prachtige tuin is dan goed te combineren met Pluk&Plenty.

PRODUCTEN
Het winkeltje bevat diverse lokale producten, waaronder honing van Landgoed Nieuwkerk, vlierbloesemsiroop en ambachtelijk gemaakte zeepjes. Onze koffie is vanzelfsprekend van biologische kwaliteit; voor de thee plukken we veelal vers uit de tuin. Vrijwilligers bakken lekkers en staat ook altijd soep met brood klaar. Een specialiteit inmiddels is de huisgemaakte vlierbloesemsiroop.