Dit zijn wij

Pluk&Plenty is ruim tien jaar aanwezig op het prachtige Landgoed Nieuwkerk en inmiddels een begrip in Tilburg e.o.
P&P is opgericht door Tom Ribbens en Thomas Slieker. Vele mensen hebben in de afgelopen tien jaar hun steentje bijgedragen. Op dit moment (2021) wordt het winkeltje gedragen door Tom Ribbens en Susan van de Grint. Daarnaast biedt Pluk&Plenty een proeftuin voor andere mensen om hun beginnende onderneming uit te proberen door bijvoorbeeld een maaltijd te koken (Proeve van ’t Land), een workshop te organiseren.

Pluk&Plenty staat voor een gastvrij onthaal, op een unieke, idyllische locatie. Het team is goed ingevoerd in Tilburg en Goirle, zij beschikken over een uitgebreid netwerk. Wees welkom om het gesprek aan te gaan en met hen uit te wisselen wat de mogelijkheden voor jou zijn bij Pluk&Plenty!

Het fundament van onze samenwerking is dat alles wat wij ondernemen goed is niet alleen voor onszelf en voor de tuin maar voor iedereen. Dit is het principe van de ecologische wederkerigheid, ook wel all-win genoemd.

Op deze wijze leve(re)n wij onze bijdrage aan het geheel. Pijlers onder Pluk&Plenty zijn: in harmonie met de natuur, het delen van overvloed, dienstbaar aan het groter geheel.

NB: De natuur verdient geen geld. Dus is er niemand die het voor haar opneemt. Pluk&Plenty ziet zichzelf als vertegenwoordiger van de natuur en wil bijdragen aan wat goed voor mensen is.